Nyheder

Kammeradvokaten har hyret advokat Klint Klingberg-Jensen ind som partner og leder af firmaets nyeste satsning, rådgivningsområdet Offshore med fokus på olie, gas og vind. Han kommer til firmaet med solidt branchekendskab.

Kammeradvokaten går ind på markedet for Offshore


Kammeradvokaten har hyret advokat Klint Klingberg-Jensen ind som partner og leder af firmaets nyeste satsning, rådgivningsområdet Offshore med fokus på olie, gas og vind. Han kommer til firmaet med solidt branchekendskab.

Klint Klingberg-Jensen er 37 år og kommer med omfattende erfaringer fra offshorebranchen. Han har tidligere været in-house counsel hos DONG Energy A/S (nu Ørsted) og senest ansvarlig for kontrakts- og performance management af større olie- og gas konstruktionsprojekter hos INEOS Oil & Gas A/S.

Klint Klingberg-Jensen har således oparbejdet stor erfaring med kontrakts- og kravshåndtering i relation til drift og vedligehold af offshore-anlæg. Derudover tæller CVet et solidt kendskab til udbud og forhandling af kontrakter i relation til f.eks. modifikations-arbejder, bore-kampagner, installation- og diverse offshore supply-services.

Offshore som nyt rådgivningsområde

Hos Kammeradvokaten skal Klint Klingberg-Jensen lede og udvikle rådgivningsområdet Offshore med særligt fokus på olie- gas- og vindindustrien.

Sammen med et dedikeret team af højt specialiserede advokater skal han rådgive myndigheder, bygherrer og leverandører om samtlige kontraktfaser i offshore-projekter. 

Dette omfatter desuden bistand ved større byggetekniske tvister, såvel både onshore og offshore. Klint Klingberg-Jensen har stor erfaring med at proceslede sådanne sager ved de ordinære domstole, Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed samt international voldgift.

Ansættelsen af Klint Klingberg-Jensen og opbygningen af det nye rådgivningsområde Offshore indgår som led i Kammeradvokatens strategi om at udbygge og styrke firmaets rådgivningspalette for at imødekomme eksisterende og nye kunders behov. Firmaet har i de senere år desuden opbygget nye rådgivningsområder inden for bl.a. finansiering, M&A samt fast ejendom.

Klint Klingberg-Jensen blev uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2006. Han har desuden studeret ved New York University School of Law. Efter studierne blev han uddannet advokat hos advokatfirmaet Plesner. Privat bor Klint Klingberg-Jensen i Rungsted sammen med Anne-Cathrine og parrets tilsammen tre børn.