Nyheder

Kammeradvokatens Konkursportalen.dk er nu udvalgt som finalist til Danish Design Award 2018 i kategorien Outstanding Service.

Konkursportalen er finalist i Danish Design Award 2018


Kammeradvokatens Konkursportalen.dk er nu udvalgt som finalist til Danish Design Award 2018 i kategorien Outstanding Service. Vi er meget beærede over at være med blandt finalisterne til så fornem en pris.

Kategorien Outstanding Service

Danish Design Award hylder hvert år de bedste danske designløsninger og viser, hvordan design kan gøre en forskel i vores samfund.

Kategorien Outstanding Service illustrerer, at design kan være et effektivt redskab til at nytænke eller forbedre en eksisterende service eller introducere en helt ny service. Prisen gives til en serviceløsning, der er mere brugervenlig, konkurrencedygtig og relevant for kunderne eller brugerne. Prisen kan også gives til et servicedesign, der kan føre til bedre infrastruktur eller kommunikation, eller til mere effektivt samspil mellem mennesker.

Vinderen kåres 28. maj

Der er i alt 50 finalister ud af oprindeligt 184 designløsninger. De 50 finalister er fordelt på 16 priskategorier. Vinderen i de enkelte kategorier vil blive afsløret ved Award-festen i Dansk Industri den 28. maj 2018.

Læs juryens input på vores finalistside her.

Se vores korte finalistfilm om Konkursportalen her: 

Om Konkursportalen

Konkursportalen.dk er en digital løsning, der flytter en hidtil manuel proces med behandling af konkursboer til en online platform. Portalen skaber øget transparens og forventningsafstemning gennem et højere informationsniveau mellem kreditor og kurator.