Nyheder

På kontoret i midtergangen, midt i sin karriere og som nyudnævnt partner sidder hun blandt bunker af sagsmapper og papirer med paragraffer. Sorteret og prioriteret. Her hersker overblik og ordentlighed med et skarpt blik for detaljen. Luften er tung, ikke støvet, men emmer af koncentration og fordybelse, som kompleksiteten i arbejdet kræver: Om det er næste store konkursbo, retssag - eller udviklingen af et kunderettet it-system. Partner og advokat hos Kammeradvokaten, Trine Irene Brodersen, er karrieremenneske, konkursadvokat og krimilæser, og den 25. maj fylder hun 40 år.

Passioneret konkursadvokat med digital succes


På kontoret i midtergangen, midt i sin karriere og som nyudnævnt partner sidder hun blandt bunker af sagsmapper og papirer med paragraffer. Sorteret og prioriteret. Her hersker overblik og ordentlighed med et skarpt blik for detaljen. Luften er tung, ikke støvet, men emmer af koncentration og fordybelse, som kompleksiteten i arbejdet kræver: Om det er næste store konkursbo, retssag - eller udviklingen af et kunderettet it-system. Partner og advokat hos Kammeradvokaten, Trine Irene Brodersen, er karrieremenneske, konkursadvokat og krimilæser, og den 25. maj fylder hun 40 år.

Insolvens i fokus og kunderne tæt på

Trine Irene Brodersen har altid vidst, at hun ville være advokat. Interessen for samfund og politik, retfærdighed og ordentlighed førte hende fra handelsskoleårene i Svendborg til jurastudiet i Aarhus i 1997. Her blev det allerede klart på de første semestre, at hun ville arbejde med insolvensret. En disciplin, der jonglerer med mange forskelligartede juridiske områder og kræver en stor indsigt i bl.a. formueret.

Som fuldmægtig og advokat hos Kromann Reumert i årene 2002-2011 opbyggede Trine betydelig erfaring med store sagskomplekser i forbindelse med finanskrisen inden for ejendomssektoren og entreprisebranchen. I 2011 ønskede Trine at komme endnu tættere på kundens hverdag, og var derfor i 2011-2013 ansat i den juridiske afdeling i FIH Erhvervsbank. Men hurtig trak det traditionelle advokatkontor igen i Trine, og hun gik målrettet efter en stilling hos Kammeradvokaten. I 2013 startede hun som senioradvokat i insolvensafdelingen hos statens advokat med SKAT som primær kunde -og hurtigt kom flere store konkursboer og retssager under Trines ansvar.

Dedikeret leder med digitalt sigte

2017 var året, hvor Trine markerede sig på scenen for jurister, der i høj grad har bidraget til digitaliseringen af advokatbranchen. Sammen med juniorpartner og advokat, Paw Fruerlund, stod hun i spidsen for udviklingen af Konkursportalen.dk. Et let tilgængeligt, brugervenligt system, der har det formål at skabe øget transparens for kreditorerne i konkurssager.

For Trine har det været et udviklende og lærerigt projekt, der har givet hende blod på tanden til at tænke i flere nye digitale baner for hendes daglige juridiske rådgivning og sagsbehandling. Trine har en stor evne til at forstå sine kunders virkelighed – og har stor interesse for at gøre det. Derfor er udviklingen af nye hjælpeværktøjer netop også en del af hendes passion.

Trine er certificeret life- og businesscoach og certificeret Mastercoach, og brænder for at udvikle sine ledelsesmæssige kompetencer – især, hvis det kan bidrage til at hjælpe hendes yngre kolleger godt på vej og bidrage i den daglige sparring. I 2016 blev hun optaget på Kammeradvokatens toårige High Potential program, hvor hun styrkede sine ledelsesmæssige kompetencer og forretningsmæssige indsigt. Januar 2018 blev Trine udnævnt til partner.

Fynboen bor på det kulturrige Vesterbro sammen med ægtemanden Klaus og bassethunden, Freedom. Bogreolen rummer en blanding af ledelsesudvikling, coaching, krimi og rejser. For ligesom blandingen er litteratur, brænder Trine for mangfoldighed og kulturforskelligheder, så den sparsomme fritid bruges i høj grad på rejser til storbyer rundt omkring i verden.

Læs mere om Trine Irene Brodersen