Nyheder

Kammeradvokaten tager ligesom sidste år et godt spring op ad ranglisten i Berlingske Business' årlige imageanalyse ’Guld Image 2018’.

Kammeradvokaten rykker frem i årets Guld Image


Kammeradvokaten tager ligesom sidste år et godt spring op ad ranglisten i Berlingske Business' årlige imageanalyse ’Guld image 2018’. Denne gang samlet 11 pladser fremad, og på parametre som Innovation, Kommunikation, Konkurrenceevne og Medarbejdere er der store fremryk.

Undersøgelsen afdækker de 140 største og mest toneangivende virksomheders image på ni parametre. I alt har 3.513 erhvervsledere responderet på undersøgelsen, der er foretaget af Instituttet for Opinionsanalyse (IFO). 80% af respondenterne kommer fra private virksomheder, mens de 20% kommer fra semioffentlige virksomheder. Kammeradvokaten har været udvalgt til at indgå i analysen de seneste tre år.

Stærke på Innovation og konkurrenceevne

Kammeradvokaten har de seneste år forberedt sig på en forventet markant skærpet konkurrence på advokatopgaver på såvel det offentlige som det private marked. Derfor er der bl.a. satset på fire nye forretningsområder inden for finansieringsret, fast ejendom, M&A og senest Offshore og blevet fokuseret på en digital dagsorden. På både Konkurrenceevne og Innovation, som er to ud af de ni parametre i imageanalysen, er Kammeradvokaten gået 19 pladser frem.

”Fremrykningen tyder på, at vi arbejder for det rigtige. At tilbyde det private erhvervsliv en bred pallette af ydelser og ikke mindst følge med den digitale udvikling, som løber stærkt i øjeblikket. Vi lykkedes med at kommunikere vores visioner og værdier til kunderne og samfundet generelt, og det vil vi fortsat gøre,” forklarer Managing Partner hos Kammeradvokaten, Tomas Ilsøe Andersen.

Kammeradvokaten lancerede bl.a. i 2017 Sagsoverblikket.dk, Persondatatesten.dk og Konkursportalen.dk, hvor sidstnævnte var blandt finalisterne til Danish Design Award 2018 i kategorien Outstanding Service og ligeledes blev nomineret til Karnovs Nytænkerpris i 2017. Senest har firmaet relanceret Aktindsigtshaandbogen.dk og app’en Fristberegneren. og har ligeledes stor succes med Demokratispillet - undervisningsmateriale om grundloven og demokratiske principper til landets gymnasier.

Visionær ledelse og kompetence medarbejdere

En af højdespringerne for Kammeradvokaten er 28 pladser frem på Medarbejdere, der angiver, at virksomhedens medarbejdere opfattes som kompetente og servicemindede.

”Vi går altid efter branchens bedste i vores rekruttering af jurister og har det seneste år også fået flere strategisk vigtige partnere ombord. Derudover gør vi også meget ud af vores uddannelsestilbud og karrieremuligheder, hvor der både er muligheder for at specialisere sig på sit juridiske felt og samtidig udforske kompetencer inden for innovation og ledelse. Det tror vi på, giver os et solidt felt af specialister, som vi nu også ser, at kunderne genkender os på,” fortæller Tomas Ilsøe Andersen.