Nyheder

Poul Schmith has advised the sellers in connection with the sale of Ordrestyring.dk, the most widespread mobile- and web based management system for craftsmen and contractors in Denmark, to Swedish private equity fund Adelis Equity.

Poul Schmith rådgiver om salget af Ordrestyring.dk til Adelis Equity


Poul Schmith har rådgivet sælgerne i forbindelse med salget af Ordrestyring.dk, Danmarks mest udbredte mobil- og webbaserede sagsstyringsprogram til håndværkere og entreprenører, til den svenske kapitalfond Adelis Equity.

Adelis Equity har tidligere i år også opkøbt Ordrestyring.dk’s største svenske konkurrent Hantverksdata. Tilsammen vil de to virksomheder have omkring 50.000 brugere fordelt over hele Skandinavien og vil dermed blive førende i Skandinavien inden for sagssystemer til håndværksvirksomheder.

Det har været en fornøjelse at rådgive og arbejde sammen med sælgerne i forhandlingerne og gennemførelsen af salget.

Holdet bag transaktionen var Ronnie KandlerAnders Kjær Dybdahl og Thomas Bento-Nystad.

Læs mere om transaktionen.

Poul Schmith advises on the sale of Ordrestyring.dk to Adelis Equity

Poul Schmith has advised the sellers in connection with the sale of Ordrestyring.dk, the most widespread mobile- and web based management system for craftsmen and contractors in Denmark, to Swedish private equity fund Adelis Equity.

Earlier this year, Adelis Equity acquired Ordrestyring.dk’s Swedish competitor Hantverksdata. Together the two companies will have approximately 50,000 users distributed throughout Scandinavia, thus becoming the leader in Scandinavia within its field.

It was a sincere pleasure to advise the sellers in the negotiations and completion of the sale.

The team was Ronnie Kandler, Anders Kjær Dybdahl and Thomas Bento-Nystad.

You can read more about the transaction here (Danish article).