Nyheder

Kom indenfor i det berømte Shellhus til en aften med fokus på demokrati, cybersikkerhed, krigshistorie og jazz. Kammeradvokaten inviterer til åbent hus på Kulturnatten for sjette år i træk.

Åbent hus på Kulturnatten


Kom indenfor i det berømte Shellhus til en aften med fokus på demokrati, cybersikkerhed, krigshistorie og jazz. Fredag d. 12. oktober åbner vi dørene fra kl. 18.00-23.00, hvor vi igen omdanner huset til et indbydende og interaktivt forum med spændende og involverende aktiviteter.

Kammeradvokaten i den varme stol

Kl. 18.30-19.00: Oplev journalist Niels Krause-Kjær facilitere et levende interview med Kammeradvokatens partner og bestyrelsesrepræsentant Jakob Kamby. Få indblik i firmaets historie, rollen som statens advokat, sagerne og samfundsansvaret og hør om, hvordan Kammeradvokatens digitale demokratispil til gymnasierne er en moderne måde at bruge grundloven til at oplyse om vores demokratiske rettigheder og de teknologiske muligheder og udfordringer ifm. for eksempel aktuelle emner som fake news og overvågning.

Hackerangreb og cybersikkerhed – livedebat

Kl. 20.30-21.00: Tilliden til virksomheder og myndigheder er på spil i en eskalerende ”cyberkrig” med mange fronter og endnu flere aktører. Hvordan beskyttes vores personlige informationer, og hvem læser vores data? Hvordan undgår den almindelige dansker hackerangreb og phishingmails, og hvad gør man, hvis man er blevet ramt af svindel? Journalist Niels Krause-Kjær styrer slagets gang, når den professionelle hacker møder politiinspektøren og den juridiske rådgiver i en debat om at beskytte landet mod de cyberkriminelle.

Demokratiquiz med Thomas Skov

Kl. 19.30 & kl. 21.30: Deltag i quizzen, når DemokratiHjulet sættes i gang, og holdene dyster. Vores samfund bygger på demokratiske værdier. Men hvor meget ved vi egentlig om demokratiet? Journalist og blogger Thomas Skov er aftenens quizmaster, der vil sikre, at de korrekte svar bliver fundet, mens underholdningsværdien er i top. Afholdes to gange i løbet af aftenen.

Rundvisning i Gestapos tidligere hovedkvarter

Kulturnatten hos Kammeradvokaten en unik chance for at få en rundvisning i det berømte Shellhuset. Under 2. verdenskrig var Shellhuset hovedkvarter for Gestapo og blev derfor mål for et dramatisk britisk bombardement. Rundvisningen suppleres af historiske film- og lydklip. OBS: Rundvisningerne kræver tilmelding. Tilmelding åbner d. 2. oktober 2018. 

Jazz, vin og snacks

Der vil være konkurrencer for både vokse og børn, og hele aftenen kan man nyde en forfriskning til tonerne af live jazzmusik med udsigten over byen.

Program og tilmelding

Læs hele programmet på www.kammeradvokaten.dk/kulturnatten. Her kan du også tilmelde dig rundvisningerne. Vores øvrige aktiviteter kræver ikke tilmelding. Du kan også følge firmaets begivenhed på Facebook her. 

Kammeradvokatens adresse er: Vester Farimagsgade 23, 1606 København V.