Nyheder

Den 27. september afholder Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith og Implement Consulting Group 3. møde i DPO-netværket. Denne gang sætter vi fokus på databeskyttelse ved brug af kunstig intelligens.

DPO-netværksmøde: Databeskyttelse ved brug af kunstig intelligens

Af Martin Sønnersgaard


Den 27. september afholder Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith og Implement Consulting Group 3. møde i DPO-netværket. Denne gang sætter vi fokus på databeskyttelse ved brug af kunstig intelligens. Kom og hør bl.a. advokaterne Martin Sønnersgaard og Jakob Kamby fortælle om de databeskyttelsesretlige rammer for brug af kunstig intelligens. Hør desuden Niels-Peter Rønmos fra Erhvervsstyrelsen holde oplæg om styrelsens case om kunstig intelligens og snydbekæmpelse, og hvilke erfaringer de har med at bruge kunstig intelligens. 

Kommende møder i DPO-netværket


DPO-netværket mødes fire gange årligt. Den 29. november 2018 er temaet dataetik, hvor I bl.a. kan glæde jer til et oplæg af professor Thomas Ploug fra Aarhus Universitet, ligesom en stor dansk virksomhed vil fortælle om, hvordan de arbejder med dataetik.

Der er allerede fastsat datoer for forårets møder i netværket i 2019. Sæt allerede nu kryds d. 27/2 og 22/5.

Temaerne for møderne fastlægges efter aktualitet og ønsker fra deltagerne, så vi sikrer, at emnerne hele tiden rammer det, som optager medlemmerne. Derudover bestræber vi os altid på, at få eksterne eksperter inden for området til at holde oplæg om de udvalgte temaer. I vil høre mere om tema og program når vi nærmer os datoerne.

Deltagelse i DPO-netværksmøderne kræver medlemskab i DPO-netværket. Du kan læse mere om netværket, de kommende møder samt tilmelde dig her.

Ved spørgsmål kan du kontakte os via: kontakt@kammeradvokaten.dk