Nyheder

Energikoncernerne Verdo og Eniig har indgået en aftale om overdragelse af Eniigs aktiviteter inden for gadelys til Verdo.

Poul Schmith rådgiver energikoncernen Verdo om opkøb af aktiviteter inden for gadelys


Energikoncernerne Verdo og Eniig har indgået en aftale om overdragelse af Eniigs aktiviteter inden for gadelys til Verdo.


Aftalen omfatter overdragelse af drift og vedligehold af ca. 100.000 gadelysenheder samt ejerskab til gadelysanlægget i Herning. Verdo fordobler med opkøbet sine aktiviteter inden for gadelysforretning og bliver en af Danmarks største aktører på markedet for forsyning af gadelys. ”Det er en rigtig god aftale for Verdo. Vi har stor erfaring med at drifte og vedligeholde gadelys, og med overtagelsen af Eniigs aktiviteter får vi det bedste fra to verdener – mere erfaring og flere enheder. Dermed sigter vi efter at blive landets mest kompetente gadelysforretning” udtaler administrerende direktør i Verdo, Kim Frimer.

Transaktionens endelige gennemførelse afventer nu grønt lys fra konkurrencemyndighederne.

Poul Schmith har rådgivet Verdo i  forbindelse med transaktionen og forhandlingerne med Eniig. Holdet bag transaktionen var Ronnie Kandler og Lasse Myrup Pedersen.

Energi- og forsyningssektoren er et af vores kerneområder hos Poul Schmith, og transaktionen understreger vores fokus på transaktioner indenfor forsyningssektoren.

Læs mere om transaktionen. 

Om Verdo

Verdo er en energikoncern med hovedsæde i Randers og kontorer i Nordeuropa, Mellemøsten og USA. Kerneaktiviteter er grøn energiproduktion, handel med brændsler, teknisk infrastruktur, og effektiv forsyning. Verdos teknikforretning består af 150 medarbejdere, som løser entrepriser og opgaver inden for tekniske installationer, belysning og teknisk infrastruktur i  hele landet.

Om Eniig

Eniig-koncernen beskæftiger sig med energi og digital kommunikation. Eniig er ejet af ca. 385.000 nord- og midtjyske andelshavere, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, energibesparelser og vedvarende energi.