Nyheder

Kammeradvokatens Demokratispillet.dk er blevet shortlistet til Danish Design Award 2019 i kategorien Better Learning.

Demokratispillet.dk shortlistet til Danish Design Award


Kammeradvokatens Demokratispillet.dk er blevet shortlistet til Danish Design Award 2019 i kategorien Better Learning.

Danish Design Award hylder hvert år de bedste danske designløsninger, der viser hvordan design kan gøre en forskel i vores samfund. Demokratispillet.dk er shotlistet i kategorien Better Learning, hvor der i år er kommet flere ansøgninger end nogensinde før. Prisen gives til løsninger, der fører til nye måder at lære og uddanne på, som demonstrerer, hvordan design kan anvendes til at skabe nye rammer for undervisning, læring og samarbejde. Designløsningen skal desuden understøtte menneskers læring ved at skabe motiverende miljøer og læringssystemer, der inspirerer både elever og undervisere gennem f.eks. nytænkning og teknologi.

Demokratispillet.dk engagerer unge i jura og teknologi

Demokratispillet.dk er som en digital og interaktiv undervisningsplatform skabt til at engagere unge i demokratiet og den teknologiske udvikling med afsæt i frihedsrettigheder i grundloven. Med Demokratispillet bliver grundloven sat ind i en innovativ og involverende designramme og ny teknologisk kontekst, så dens værdi for samfundet også fremover bliver relevant og aktuel.

Spillet er udviklet af Kammeradvokaten i samarbejde med Gyldendal og Workz – og lærere, elever, politikere og meningsdannere har givet deres bidrag til indhold og form.

En jury skal nu udvælge, hvilke af de indstillede løsninger, der skal gå videre til finalen i maj.