Nyheder

Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith har indgået strategisk partnerskab med foreningen Nordic Legal Tech Hub. Målet er at bygge bro mellem legal-tech-startups, forskningsverdenen og etablerede aktører i branchen.

Kammeradvokaten indgår partnerskab med Nordic Legal Tech Hub


Hos Kammeradvokaten er det en stærk ambition at være frontløber, når det gælder udvikling af digitale produkter til det juridiske marked i Danmark. Firmaet har derfor i de senere år løbende lanceret en række legal tech-løsninger, der understøtter og letter juridiske processer hos kunderne i den private og offentlige sektor.

Nu skal partnerskabet med Nordic Legal Tech Hub hjælpe firmaet til at skabe kontakter til interessante spillere inden for legal tech i hele Norden. Udover at komme tættere på andre aktører på området, er det samtidig målet at opnå endnu større indsigt i og forståelse for mulighederne inden for legal tech samt markere firmaet på markedet.

Nordic Legal Tech Hub har som sit formål at forbinde spillere i den juridiske branche i Norden med udviklere af legal tech-løsninger og derved skabe en form for økosystem i en ellers fragmenteret og lokalt orienteret branche.