Om os

Alumninetværk - et netværk for tidligere ansatte hos Kammeradvokaten

Kammeradvokatens Alumninetværk


Hos Kammeradvokaten vil vi gerne bevare kontakten med alle de medarbejdere, som har arbejdet hos os igennem årene. Alle tidligere medarbejdere er derfor velkomne i Kammeradvokatens Alumninetværk.

Formålet med alumninetværket er at bevare relationen til tidligere ansatte og skabe mulighed for, at tidligere kolleger kan bevare kontakten og netværke indbyrdes.

Årligt alumninetværk

To gange gang om året inviterer vi alle medlemmer af netværket til et Alumninetværk. Arrangementerne vil foregå i Kammeradvokatens lokaler, og du vil bl.a. kunne møde husets partnere og høre tidligere medarbejdere fortælle om deres erfaringer fra tiden efter Kammeradvokaten. Til arrangementerne vil der naturligvis også være tid til at hilse på tidligere kollegaer og nuværende ansatte hos Kammeradvokaten over en bid mad og et lille glas.

Kom med i netværket

Vil du være med i netværket, kræver det blot, at du har arbejdet hos Kammeradvokaten og tilmelder dig Kammeradvokatens Alumnigruppe på LinkedIn. Via LinkedIn-gruppen bliver du løbende opdateret om aktuelt nyt om firmaet, faglige aktiviteter, events og jobopslag fra Kammeradvokaten.

Ønsker du at modtage alumninetværkets nyhedsbrev, og dermed også invitationen til netværkets årlige alumnearrangementer, via mail skal du blot tilmelde dig nyhedsbrevet for Kammeradvokatens Alumninetværk via linket.   

Vi glæder os til at have dig med i Kammeradvokatens Alumninetværk!