Rådgivning

Vi hjælper nyopstartede virksomheder godt fra start.

Startups og iværksætterselskaber

Hvilken selskabsform er den rette? Hvordan kommer man fra idé til et færdigstiftet selskab? Og hvordan tiltrækker en nyopstartet virksomhed ekstern finansiering fra fremmede investorer eller långivere, evt. seed capital eller business angels? Vi tager os af de juridiske forhold, så du kan have fokus på din innovative idé.

Vi rådgiver vores klienter i valg af selskabsform, finansiering, udarbejdelse af stiftelsesdokumenter og kontrakter, samt om faldgruber og juridiske opmærksomhedspunkter for nystartede virksomheder. Endvidere har vi øje for relaterede retsområder som immaterielle og ansættelsesretlige udfordringer.

Det er vores holdning, at iværksætteri ikke skal koste en formue. Derfor tilbyder vi en unik og omkostningsbevidst startup-pakke, der indeholder de nødvendige standarddokumenter for at kunne stifte et kapitalselskab (IVS, ApS eller A/S).

Startuppakken indeholder følgende:

  • Et rådgivningsmøde (1 time)

  • Udarbejdelse af stiftelsesdokument

  • Udarbejdelse af vedtægter

  • Udarbejdelse af ejerbog

  • Anmeldelse til Erhvervsstyrelsen

  • Udarbejdelse og levering af selskabsmappe med selskabets samlede originale selskabsdokumentation

I alt kr. 5.000 (ekskl. moms)

Prisen tillægges et gebyr til Erhvervsstyrelsen på kr. 670 for stiftelsen.

Erfaringer

Vi har et indgående kendskab til Erhvervsstyrelsens praksis, og trækker på mange års erfaring med håndteringen af selskabsretlige problemstillinger m.v. relateret til nystartede virksomheder.