Viden

Kammeradvokaten og Implement Consulting Group udbyder i samarbejde en toleddet DPO-uddannelse, der klæder dig på til rollen som Data Protection Officer.

Bliv klædt på til rollen som Data Protection Officer

I samarbejde med Implement Consulting Group udbyder Kammeradvokaten lige nu en ny toleddet DPO-uddannelse, der klæder dig på til rollen som Data Protection Officer, og sikrer dig og din organisation den nødvendige teoretiske og praktiske viden, inden den nye persondataforordning skal anvendes.

Vores uddannelse sikrer, at du som DPO får et solidt vidensgrundlag og opfylder forordningens krav til viden og ekspertise. Samarbejdet mellem Kammeradvokaten og Implement Consulting Group gør, at vi kan tilbyde en uddannelse, der giver et unikt indblik i, hvordan persondataretlige udfordringer håndteres i praksis. 

Toleddet uddannelse

Uddannelsen er opdelt i niveauerne: 'Foundation' og 'Practitioner', og det er op til dig, om du ønsker begge dele, eller om du blot har brug for den ene.

”Foundation”-niveauet giver det nødvendige teoretiske indblik og gør dig i stand til at kunne identificere persondataretlige problemstillinger. Første del af uddannelsen er derfor ikke kun relevant for DPO’en, men også sagsbehandlere, compliance-medarbejdere, IT-indkøbere, projektledere mv.

”Practitioner”-niveauet klæder dig på til rollen som DPO, herunder hvordan konkrete problemstillinger løses i praksis. 

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig 

Praktisk information

Foundation og Practitioner foregår på følgende tidspunkter i 2019:

København:

Practitioner 27.-28. februar 2019

Practitioner 19.-20. marts 2019

Foundation 2.-3. april 2019

Practitioner 24.-25. april 2019

Hvad koster uddannelsen?

Foundation-delen koster kr. 10.000,- ekskl. moms
Practitioner-delen koster kr. 12.500,- ekskl. moms

Få svar på flere spørgsmål i FAQen om uddannelsen eller se med i vores DPO-kursuskatalog her:


Læs vejledningen om databeskyttelsesrådgivere fra Datatilsynet her.