Bliv klædt på til rollen som Data Protection Officer

Kammeradvokaten har i samarbejde med Implement Consulting Group produceret to podcasts, der går i dybden med den nye persondataforordning.

To podcasts om den nye persondataforordning

I maj 2018 træder EUs nye persondataforordning i kraft, og det medfører en række ændringer i reglerne for, hvordan myndigheder og virksomheder skal håndtere borgernes personlige oplysninger.

Allerede nu er det vigtigt, at man gør sig bekendt med de nye regler, så der er tid til at forberede implementeringen og gennemføre de påkrævede ændringer.

I to nye podcasts produceret i samarbejde med Implement Consulting Group kan du blive klogere på de nye regler, når vi gennemgår de fem største udfordringer ved den nye persondataforordning, men du kan også blive inspireret til at se helt nye forretningsmuligheder 

To af Kammeradvokatens persondataretslige specialister, Martin Sønnersgaard og Jacob Kamby, gennemgår persondataforordningens største udfordringer og Aage Lemche-Romvig fra Implement Consulting Group giver fem bud på nye forretningsmuligheder afledt af den nye forordning.

Lyt med her: