Viden

Hos Kammeradvokaten har topledelsen gjort det helt rigtige. De har stor fokus på at inddrage og lytte til alle medarbejdere, som har nye, gode ideer, der kan resultere i bedre løsninger for vores kunder. Det, tror jeg, at lederne i andre virksomheder kunne lære af, siger Tanja Lind Melskens.

Hør, hvordan Tanja Lind Melskens tog initiativ til FinTech-teamet


I det nyeste afsnit af podcast-serien »Talentjagten«, som udgives af Berlingske Business, har værten Ane Cortzen inviteret talent og advokat Tanja Lind Melskens fra Kammeradvokaten. Berlingske Business' nye podcast handler om de unge talenter, som har vist vejen til succes. Du kan lytte til Tanja Lind Melskens, som blandt andet fortæller om, at der sker omvæltninger i advokatbranchen, hvor der er behov for at ledelsen er lydhør over for innovative planer.

Tanja Lind Melskens er frontfigur for Kammeradvokatens FinTech-team og tog initiativ til at samle et team af specialister inden for området. FinTech-teamet er gode til to ting; dels finanssektoren, dels den teknologiudvikling, som vi oplever inden for alle brancher lige nu.

Hos Kammeradvokaten er der fokus på at inddrage og lytte til alle medarbejdere, som har nye og gode ideer. Vi ønsker at bryde med den traditionelle opfattelse af karriere i advokatbranchen. Vi har øje for, at vores medarbejdere til enhver tid har en solid faglig og højt specialiseret ballast på det juridiske plan, men vi ved også, at de rummer andre værdifulde kompetencer og talenter, som vi ønsker at dyrke og udfolde.

Du kan her lytte til podcasten Modgang med Tanja Lind Melskens: