Viden

Til Kammeradvokatens årlige konference om den digitale omstilling af sagsbehandlingen i den offentlige forvaltning kunne du møde professor Anders Kofoed Petersen fra Alexandra Instituttet. Hør ham blandt andet fortælle om, i hvor høj grad han mener, at robotter kan overtage juridiske opgaver, som i dag behandles af mennesker?

Interview med Alexandra Instituttet om offentlig digitalisering


Kammeradvokaten afholdte den 20. januar konferencen Digitalisering og jura 2017. Konferencens formål var at undersøge og beskrive de juridiske udfordringer, som offentlige myndigheder nu står overfor. Der var lagt op til debat om centrale emner og udfordringer med en kombination af indlæg, case og duel.

Offentlige organisationer og leverandører fik brugbare indspark til succesfulde løsninger ved konkrete værktøjer og virkemidler. Alt på det højeste faglige og praktiske niveau, hvor aktuelle temaer og problemstillinger inden for digitalisering i det offentlige konkretiseres.

Professor Anders Kofoed Petersen, fra Alexandra Instituttet, var inviteret til at holde et oplæg om kunstig intelligens. Inden hans oplæg fangede journalist Niels Krause Kjær ham og spurgte ind til om robotter kan overtage juridiske opgaver, som i dag behandles af mennesker? Hør svaret her: