Viden

Til Kammeradvokatens årlige konference om den digitale omstilling af sagsbehandlingen i den offentlige forvaltning kunne du møde branchedirektør Adam Lebech fra DI Digital. Hør ham blandt andet fortælle om, hvilke forventninger DI har til offentlig digitalisering.

Interview med DI om offentlig digitalisering


Den 20. januar 2017 blev konferencen Digitalisering og jura 2017 afholdt. Formålet med konferencen var at undersøge og beskrive de juridiske udfordringer, som offentlige myndigheder nu står overfor. Der var lagt op til debat om centrale emner og udfordringer med en kombination af indlæg, case og duel.

Offentlige organisationer og leverandører fik brugbare indspark til succesfulde løsninger ved konkrete værktøjer og virkemidler. Alt på det højeste faglige og praktiske niveau, hvor aktuelle temaer og problemstillinger inden for digitalisering i det offentlige konkretiseres.

Branchedirektør Adam Lebech fra DI Digital holdte oplæg om DI's forventninger til oftentlig digitalisering. Inden oplægget spurgte journalist Niels Krause Kjær, hvilke forventninger DI har til offentlig digitalisering, og hvad den offentlige sektor bør have særligt fokus på i forbindelse med digitalisering? Du kan her se, hvad Adam Lebech svarer: