Viden

Netværk for chefer og ansatte på skoler


Arbejder du med HR og personaleforhold på en skole? Og har du lyst til at udveksle erfaringer med ligesindede og samtidig blive klædt godt på juridisk? Så er Kammeradvokatens Netværk for chefer og ansatte der arbejder med HR og personaleforhold noget for dig.

I netværket drøfter vi centrale problemstillinger i krydsfeltet mellem HR og jura. Med udgangspunkt i Kammeradvokatens indgående kendskab til praksis og lovgivning, tager vi fat i aktuelle emner og nyheder eller i de cases, erfaringer og spørgsmål, som vi opfordrer deltagerne til at byde ind med.

På hvert møde vil der være et kort oplæg fra Kammeradvokatens eksperter. Herefter vil der være god tid til diskussion, og til at deltagerne kan komme med input og spørgsmål.

Praktisk information

Antal møder: Netværksgrupperne mødes fire gange årligt.

Tid: Netværksmøderne varer tre timer og afholdes fra kl. 12.00-15.00

Forplejning: Vi byder på frokost ved mødets start kl. 12.00.

Sted: Møderne foregår som udgangspunkt hos Kammeradvokaten i Aarhus.

Pris: Et års medlemskab af netværket koster 2.000 kr. ekskl. moms. Bliver man medlem af netværket i løbet af et netværksår, betaler man kun for de møder, der endnu ikke har været afholdt. Er der tre møder tilbage ud af de fire årlige møder, betaler man således f.eks. 1.500 kr. ekskl. moms. I beløbet indgår mulighed forkortere telefonisk rådgivning (hotline).

Planlagte mødedatoer

Har du spørgsmål til netværket? 

Så kontakt advokat Tine Vestergaard Olesen på mailadressen tivo@kammeradvokaten.dk. 

Deltagelse 

Netværket er foreløbigt lukket for tilmelding, men kontakt advokat Tine Vestergaard Olesen, såfremt du ønsker at blive skrevet på en venteliste med henblik på evt. oprettelse af en netværksgruppe mere.