Viden

Udbudsloven som onlinekursus

Den nye udbudslov har medført en række ændringer for offentlige indkøb, som gør det nødvendigt at have kendskab til de muligheder og begrænsninger, som den nye lov har medført. For at understøtte bedre indkøb i det offentlige har Campus, det offentliges portal for onlinelæring, derfor udviklet et nyt e-læringskursus som går i dybden med den nye udbudslov.

Advokat Anne Dencker og partner og advokat (H) Morten Kroon, har været leverandør på det faglige indhold i kurset som består af to moduler.

Det første modul bringer kursusdeltageren igennem hovedelementerne i udbudsloven:

  • Generelle principper
  • Anvendelsesområde
  • Forberedelse af udbud
  • Indkøbsmetoder

Som en forsmag på kursets modul I giver Morten Kroon i denne tre minutters video en introduktion til hovedelementerne i udbudsloven.Det andet modul i onlinekurset omhandler valg af udbudsprocedure og en gennemgang af, hvordan den valgte udbudsform udføres.

I denne video, som er første introduktion til kursets modul II, gennemgår Morten Kroon overordnet de forskellige udbudsprocedurer i udbudsloven.I den sidste introduktionsvideo til kursets modul II ser Morten nærmere på udbudsproceduren offentligt udbud.

Videoerne er en forsmag på hovedelementerne i online kurset på Campus. Selve kurset går i dybden med de enkelte dele og bliver afsluttet med en test.

Kurset finder du på www.info-campus.dk som er det offentliges fælles læringsløsning. Hvis du vil tilmelde dig kurset, er det en forudsætning, at din organisation er tilsluttet Campus.