Nye kernekompetencer inden for Bank og Finans

Kim Rasmussen, Jakob Bernhoft og Kristoffer Lund Poulsen indtræder inden længe som nye partnere i firmaet sammen med en række andre kompetente advokater.

Kim Rasmussen, Jakob Bernhoft og Kristoffer Lund Poulsen indtræder inden længe som nye partnere i firmaet sammen med en række andre kompetente advokater.

Kim Rasmussen og Jakob Bernhoft kommer fra Kromann Reumert, hvor de gennem flere årtier har været ledende og toneangivende partnere i Kromann Reumerts bank- og finansieringsretsafdeling. Begge er kendte navne i det danske bank- og finansmarked. Kim Rasmussen har desuden betydelig erfaring med at arbejde for offentlige klienter, idet han bl.a. rådgav staten i forbindelse med bankpakkerne under finanskrisen.

Kim Rasmussen og Jakob Bernhoft får følgeskab af en række advokater fra deres eksisterende team. Alle er vant til at arbejde tæt sammen, og der er således tale om en fuldt fungerende og integreret enhed.

Kristoffer Lund Poulsen kommer som partner fra Moalem Weitemeyer og har tidligere arbejdet sammen med Kim Rasmussen og Jakob Bernhoft hos Kromann Reumert. Kristoffer fokuserer primært på gældsprodukter, kapitalmarkedsret, finansiel regulering og transaktionsfinansiering.

Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen udtaler:

”Vi er utroligt glade for, at Kim, Jakob, Kristoffer og holdet bag dem har valgt os til som firma, og vi har store forventninger til samarbejdet. Med teamet styrker vi vores position inden for bank og finans, og det nye team vil give os en række synergier i forhold til at understøtte vores eksisterende forretning inden for insolvens, rekonstruktion og restrukturering, M&A og Private Equity, pensionskasserne, energi og renewables samt corporate i bred forstand, ligesom det vil kunne styrke vores betjening af en række offentlige klienter, herunder EIFO, Nationalbanken og Finansministeriet. Dermed får vi de bedste muligheder for at rådgive og betjene både vores private og offentlige kunder inden for bank og finans.”

Med undtagelse af Kristoffer Lund Poulsen, der først tiltræder den 1. november, forventes hele holdet, der består af otte i alt, at tiltræde den 1. august.

For nylig optog firmaet også Flemming Pristed som partner. Han har mange års erfaring med finansiel regulering, compliance og ESG-rådgivning og har en baggrund hos Danske Bank, KMD og Kromann Reumert.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE

Mere end 20.000 personer abonnerer på vores nyhedsbreve og modtager løbende vores juridiske nyheder og publikationer. Nyhedsbrevene giver også et overblik over vores kurser, webinarer og netværksmøder, og fra tid til anden indeholder de information om særlige arrangementer inden for de områder, du interesserer dig for. Vi ser frem til at dele vores viden om juridiske emner med dig.