Poul Schmith forlader Danske Advokater

Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten har her til aften meddelt Danske Advokater, at firmaet udtræder af foreningen.

Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten har her til aften meddelt Danske Advokater, at firmaet udtræder af foreningen.

Om baggrunden udtaler Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen følgende:

”Vi har mistet tilliden til, at foreningen vil varetage vores interesser på et objektivt og sagligt grundlag i de fremadrettede drøftelser om kammeradvokatordningen, herunder på nøgtern vis være i stand til at redegøre for de mange fordele, som ordningen også indebærer.

Vi er ærgerlige over, at foreningen ikke har set det som sin vigtigste opgave at styrke sammenholdet blandt medlemmerne og fokusere på, hvad der bedst tjener medlemmernes og samfundets samlede interesser, men i stedet har valgt side til fordel for enkelte større medlemmers ønske om en omfordeling af opgaver mellem medlemmerne.”

For nærmere oplysning kan henvendelse ske til kommunikationschef Lene Vandrup Schweitzlevs@poulschmith.dk og 29665632.

Hold dig opdateret: Få juridisk viden og indsigter fra vores eksperter direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, bliver du opdateret på seneste nyt fra de retsområder, som du ønsker at følge. Du får også adgang til kommende kurser, webinarer og arrangementer – alt sammen designet til at holde dig informeret og ajour. Uanset om du er på udkig efter rådgivning, viden eller netværksmuligheder, er vores nyhedsbreve din nøgle til det hele.