Specialist på tværs af staben: Stor tværfaglighed og gensidig respekt
Hos Poul Schmith spiller stab og advokatsekretærer en stor rolle. Udover alle vores dygtige jurister har vi også en lang række kompetente specialistenheder i staben, som hver dag bidrager til at få hjulene til at rulle og sikre udvikling af forretningen. En af dem er Sandra Salløe, som er senior digital projektleder og til dagligt arbejder med koblingen af jura og digital forretningsudvikling.
Hos Poul Schmith spiller stab og advokatsekretærer en stor rolle. Udover alle vores dygtige jurister har vi også en lang række kompetente specialistenheder i staben, som hver dag bidrager til at få hjulene til at rulle og sikre udvikling af forretningen. En af dem er Sandra Salløe, som er senior digital projektleder og til dagligt arbejder med koblingen af jura og digital forretningsudvikling.
Hos Poul Schmith/Kammeradvokaten har vi mange forskellige typer specialister. Udover husets mange jurister sætter vi især pris på den høje faglighed, vi har i firmaets specialistenheder i staben.
De er alle vigtige for at få hjulene til at rulle i et stort advokathus, uanset om det drejer sig om forretningsudvikling, kantine, eventafvikling, sags- og økonomioverblik, marketing, HR, de nødvendige IT-systemer eller udvikling af digitale produkter. Kollegerne i staben løfter vigtige og anerkendte opgaver og bidrager hver dag med værdiskabelse for både juristerne og den samlede forretning.
Vi har spurgt Sandra Salløe, der er senior digital projektleder i staben, om, hvad hun sætter pris på ved at arbejde hos Poul Schmith/Kammeradvokaten.
Kobling af jura og digital forretningsudvikling
”Jeg har tidligere været ansat på digitale bureauer, og med skiftet til et advokathus fik jeg mange kommentarer med på vejen, om det ikke var at sænke ambitionerne lidt ved at gå ind i sådan en "støvet branche". Men de skulle bare vide...”, starter Sandra.
Ifølge Sandra er Poul Schmith/Kammeradvokaten et rigtig spændende sted at arbejde af flere årsager. Først og fremmest fordi hun får lov at kombinere sin profession i digital produkt- og forretningsudvikling med jura, hvilket hun altid har syntes var rigtig spændende og faktisk helt indtil 2.g troede, hun skulle læse på universitetet.
Derudover fremhæver hun, at jura og digital produktudvikling ikke naturligt er et særlig godt match, fordi juraens komplekse natur med fortolkning og undtagelser ikke rimer særlig godt på koderegler og faste brugergrænseflader. Men lige præcis derfor, synes hun, at udfordringen med at få de to ting til at gå op i en højere enhed er spændende og sjov.
Tæt tværfagligt samarbejde og gensidig respekt
I Sandras team, Digital forretningsudvikling, arbejder de grundlæggende på at forstå forretningens behov og understøtte disse digitalt, hvor det er muligt. Det kan både være med egne udviklede systemer og platforme - eller ved brug af det eksisterende markeds legal tech-løsninger.
”I min stilling er jeg bindeleddet, der skal forstå behovet fra f.eks. en jurist eller sekretær, oversætte det til en business case og derefter lave kravspecifikationer og designe løsninger, så vores udviklere forstår det og får det omsat til et reelt værktøj for brugeren”, uddyber Sandra.
I det hele taget har teamet generelt fokus på, hvordan firmaet kan bruge nye eller relevante teknologier som f.eks. generativ AI til at understøtte arbejdet. Derfor bliver der også lagt op til, at medarbejderne i teamet klædes på rent kompetenceudviklingsmæssigt, så de kan sørge for at holde sig opdaterede på nye teknologier og produkter og understøtte, at forretningen er up-to-date og følger med i den digitale udvikling.
”Gennem mine projekter krydser jeg en del veje både i staben og forretningen. Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med så mange forskellige mennesker med så høj faglighed. Derudover oplever jeg en stor respekt for hinandens faglighed. Selvom vi er et hus fuldt af højtuddannede mennesker med holdninger, oplever jeg at blive spurgt til råds og respekteret af kollegaer, når vi er på ’mit’ område”, forklarer Sandra.
Uformel kultur, fleksibilitet og flotte rammer
Hos Poul Schmith/Kammeradvokaten anser vi alle vores medarbejdere uanset stillingstype som en vigtig del af et fælles, enestående hold, som understøtter det arbejde, der bliver leveret til kunderne.
”Jeg oplever, at vi værner om vores medarbejdere og tilbyder attraktive forhold f.eks. ift. fleksible arbejdstider, hjemmearbejde, lækker kantine og mulighed for at dyrke sport i vores eget fitnesslokale eller gennem idrætsforeningens forskellige tilbud”, fortæller Sandra.
Poul Schmith/Kammeradvokaten har hovedkontor i København – i et nyrenoveret domicil på Kalvebod Brygge. Domicilet tilbyder gode og mangeartede arbejdsmiljøer, stor kantine med udsigt, café, fitnessrum samt en af byens største tagterrasser med petanquebane og træningsmiljø. Firmaets kontor i Aarhus flytter også i helt nybyggede lokaler på Europaplads i 2024. Som medarbejder får du derfor nogle yderst attraktive arbejdsrammer, fleksibilitet, attraktive personalegoder samt sociale aktiviteter og tilbud.
Specialister
Sandra Salløe
Senior digital projektleder