Cybersikkerhed: Endnu en gang er det dig, der sidder med aben

DU KAN ALTID SENDE BUD EFTER OS

Den 1. juli 2025 træder nye cyberregler fra EU i kraft i de fleste sektorer , og det betyder mere ansvar til dig i topledelsen. Med de nye cyberregler er det nemlig ledelsen – og ikke IT-chefen – som skal stå til ansvar for, at virksomhedens cybersikkerhed følger loven. Men du behøver ikke klare det selv. Du kan få en hjælpende hånd fra en højt specialiseret juridisk rådgiver, der kender regelsættet. En, som kan analysere din virksomheds situation, navigere i reglerne og hjælpe dig med at overholde dem. Så når det nu ikke er muligt at sende aben videre, så kan du i stedet sende bud efter os.

SE CASES

NIS2 KRAVENE TIL KAPITALSELSKABER OG OFFENTLIGE MYNDIGHEDERS LEDELSE

NIS2-direktivet har til formål at beskytte infrastrukturen og sikre et højt, ensartet niveau af cyber- og informationssikkerhed på tværs af EU. Direktivet stiller skærpede krav til kapitalvirksomheder og offentlige myndigheder inden for samfundskritisk infrastruktur, og ledelsen kan nu holdes direkte ansvarlig for brud på loven. Dette forklarer vi dig mere om her.

Læs mere

DORA SKÆRPER KRAV TIL CYBERSIKKERHEDEN OG TIL LEDELSENS ANSVAR

Når DORA-forordningen finder anvendelse fra den 17. januar 2025, får det stor betydning for den finansielle sektor. De nye regler stiller ikke kun skærpede krav til cybersikkerheden i EU, men også til dig i topledelsen, som nu holdes ansvarlig for, at virksomheden følger den nye lovgivning. Vi sætter her fokus på, hvad ledelsen skal være opmærksom på, når DORA træder i kraft.

Læs mere

FORSKELLEN PÅ POUL SCHMITH OG KAMMERADVOKATEN

Vores navn er Poul Schmith, og det bruger vi over for firmaets private erhvervskunder og offentlige kunder, der ikke er omfattet af Kammeradvokataftalen. Kammeradvokaten er en titel, vi bruger i de sager, der hører under Kammeradvokataftalen, og hvor firmaets rolle er at rådgive staten og de statslige selskaber.